VAN / İPEKYOLU - Vali Ali Cevdet Bey İlkokulu

.
Bostaniçi Mah. Demokrasi Cad. No 10 İpekyolu/ VAN
Vizyon
Öğrencilerimizin; kendine güvenen, bilinçli, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, haklarını bilen ve koruyan, toplum içinde başkalarının özgürlüklerine saygı duyan, sevgi dolu bir birey olmalarını sağlayacak ortam oluşturarak, eğitim-öğretim faaliyetlerinde; günümüz teknolojisinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı örnek gösterilen bir eğitim yuvası olmaktır.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevginin ve saygının; güvenin ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
12.50 - 17.40
Şehir içi minübüsler ile sağlanabilmektedir. Ulaşım problemi bulunmamaktadır.
Bostaniçi Mah. Demokrasi Cad. No:10 İpekyolu/VAN
Şehir Merkezi